Zien: Dilan Yeşilgöz, Fidan Ekiz en Yesim Candan knippen haren af voor Iraanse vrouwen

Zien: Dilan Yeşilgöz, Fidan Ekiz en Yesim Candan knippen haren af voor Iraanse vrouwen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zo’n vijftig beroemde Franse sterren hebben hun haar afgeknipt als steunbetuiging aan vrouwen in Iran, waar al wekenlang hevige protesten gaande zijn na de dood van de 22-jarige Mahsa Amini. Columniste Yesim Candan wil uit solidariteit ook haar haren afknippen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Dilan Yeşilgöz</em>, <em>Fidan Ekiz</em> en <em>Yesim Candan</em> knippen haren af voor Iraanse vrouwen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zo’n vijftig beroemde Franse sterren hebben hun haar afgeknipt als steunbetuiging aan vrouwen in Iran, waar al wekenlang hevige protesten gaande zijn na de dood van de 22-jarige Mahsa Amini. Columniste Yesim Candan wil uit solidariteit ook haar haren afknippen. Tekst gaat verder onder de video. OproepYesim Candan roept vrouwen in Nederland op hun haar af te knippen, uit solidariteit met vrouwen in Iran. Samen met presentatrice Fidan Ekiz en minister van Justitie Dilan Yeşilgöz zet ze de schaar in haar lokken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Dilan Yeşilgöz, Fidan Ekiz en Yesim Candan knippen haren af voor Iraanse vrouwen

Oproep
Yesim Candan roept vrouwen in Nederland op hun haar af te knippen, uit solidariteit met vrouwen in Iran. Samen met presentatrice Fidan Ekiz en minister van Justitie Dilan Yeşilgöz zet ze de schaar in haar lokken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV