Op1: ‘The Jeffrey Dahmer Story’ over massamoordenaar is een grote hit (video)

Op1: ‘The Jeffrey Dahmer Story’ over massamoordenaar is een grote hit (video)

Zaterdag 8 oktober 2022 om 10:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: ‘The Jeffrey Dahmer Story’ over massamoordenaar is een grote hit (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De wereld is in de ban van ‘The Jeffrey Dahmer Story’. De Netflixserie vertelt over het leven en de gruweldaden van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en is razendpopulair. Maar is het wel goed om dit soort verhalen te romantiseren? Slachtofferhulp vindt van niet en wil dat de serie per direct offline wordt gehaald. Meike Lubbers analyseerde vrijdag in Op1: 'Mensen kunnen op een hele veilige manier kijken naar iets gevaarlijks. Maar ze willen ook begrijpen hoe een mens dat kan doen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: ‘The Jeffrey Dahmer Story’ over massamoordenaar is een grote hit (video)

De wereld is in de ban van ‘The Jeffrey Dahmer Story’. De Netflixserie vertelt over het leven en de gruweldaden van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en is razendpopulair. Maar is het wel goed om dit soort verhalen te romantiseren? Slachtofferhulp vindt van niet en wil dat de serie per direct offline wordt gehaald. Meike Lubbers analyseerde vrijdag in Op1: 'Mensen kunnen op een hele veilige manier kijken naar iets gevaarlijks. Maar ze willen ook begrijpen hoe een mens dat kan doen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's