Maandag in Jinek: Sunnery James en Ryan Marciano over debuutalbum Fundamentals

Maandag in Jinek: Sunnery James en Ryan Marciano over debuutalbum Fundamentals
De gasten van Jinek van maandag 10 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is iedere werkdag te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 10 oktober.

De gasten van Jinek op maandag 10 oktober

  • Koningsdag wordt aankomend jaar door de koning en zijn familie gevierd in Rotterdam. Hoe gaat dit feest eruit zien? Te gast is burgemeester Ahmed Aboutaleb.
  • Gekoppeld worden aan de verkeerde biologische familie. Het overkwam Kristian en waarschijnlijk ook Barbara.Kees van der Spek reisde met hen naar Colombia en kwam erachter dat het tv-programma Spoorloos fouten heeft gemaakt. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek.
  • Niet, wel, niet en toch weer wél wereldkampioen. Het was chaos alom gisteren voor Max Verstappen na afloop van de F1-race in Japan. Krijgt dit nog een staartje voor de FIA? Olav Mol is te gast.
  • Sunnery James & Ryan Marciano maakten jarenlang de grootste dance-hits en draaiden ze op meest waanzinnige festivals. Even leek de liefde voor het muziekmaken te verdwijnen, maar afgelopen maanden doken ze samen de studio in voor hun debuutalbum 'Fundamentals'. Het album is een keerpunt in de carrières van de producers. Vanavond vertellen ze er alles over.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV