Fan van Black Adam? Bekijk ook deze 5 films en series met een antiheld in hoofdrol

Fan van Black Adam? Bekijk ook deze 5 films en series met een antiheld in hoofdrol
Welke superhelden- of schurken moet je nu gaan kijken?

Kijktip :

Vanaf deze week is Black Adam met Dwayne 'the Rock' Johnson te zien in de Nederlandse bioscopen. Heb je een bezoek gebracht aan de film en zin in nog meer films in dit kaliber? Gids.tv heeft drie film- en serietips die je lekker kunt gaan kijken!

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5. Birds of Prey (2019)

Te zien op: HBO Max | Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,0

Bron: Warner Bros.
De film volgt Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Lees hier waar je Birds of Prey kunt kijken.

4. Venom (2018)

Te zien op: Netflix, Videoland | IMDb ★ 6,6

Bron: Sony Pictures
Fotojournalist Eddie Brock raakt verbonden met een symbioot, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een antiheld die de onschuldigen probeert te beschermen. Lees hier waar je vanaf Venom kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Black Adam.

3. Moon Knight (2022)

Te zien op: Disney+ | Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,6

Bron: Disney Plus
Het verhaal gaat over de zachtaardige Steven Grant. Hij is een man met hevige slaapproblemen die een eenvoudige baan in een cadeauwinkel heeft. Hij wordt geplaagd door black-outs en vreemde herinneringen aan een ander leven. Bekijk hier waar je Moon Knight kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Moon Knight.

2. The Boys (2019 - heden)

Te zien op: Prime Video | Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,7

Bron: Prime Video
De drie titelhelden hebben in dit derde seizoen een gevoel van gezonde wraak en die kunnen ze ook goed waarmaken. Deze verhaallijn maakt de serie, met de nodige liters nepbloed die daarbij hoort, ook dit seizoen weer interessant genoeg om te blijven hangen. Bekijk hier waar je The Boys kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Boys seizoen 3.

1. Deadpool (2016)

Te zien op: Disney+ | IMDb ★ 8,0

Bron: 20th Century Fox
Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van 'Deadpool' aanneemt. Lees hier waar je vanaf Deadpool kunt kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's