Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa seizoen 8 dinsdag te zien op SBS6

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa seizoen 8 dinsdag te zien op SBS6
Meekijken met de avonturen van Peter Gillis

Kijktip :

Dinsdag (25 oktober) is de laatste aflevering van het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. De kijkcijfers van de populaire realityserie liepen dit seizoen iets terug, wat wellicht te maken had met de aanklacht van mishandeling tegen Peter Gillis, maar toch genoten elke week ruim een half miljoen Nederlanders van het programma.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Genieten
Als eigenaar van twaalf vakantieparken staat Peter Gillis deze zomer een grote drukte te wachten, want het hoogseizoen staat voor de deur. Peter vertrouwt zijn zoon Mark de dagelijkse leiding op de parken toe en wil zelf zoveel mogelijk genieten van de zomer met zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol. Uiteraard houdt hij ondertussen de gang van zaken op de parken scherp in de gaten.

Over het programma
In Familie Gillis: massa is kassa volgen we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn gezin. Peter heeft een fortuin vergaard met zijn vakantieparken, hoewel er regelmatig kritiek is op de kwaliteit van de onderkomens. Ondertussen beleeft Peter allerlei avonturen met zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol en zijn kinderen. Hij doet eveneens (veel vruchteloze) pogingen om af te vallen...

De laatste aflevering van Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag 25 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's