Serierecensie: vampierenverhaal Let the Right One In is lugubere remake op SkyShowtime

Serierecensie: vampierenverhaal Let the Right One In is lugubere remake op SkyShowtime
Met Demián Bichir en Madison Taylor Baez

Film :

Vanaf 9 oktober staan de eerste drie afleveringen van Let the Right One In op SkyShowtime. Stel: je bent liefhebbende vader van een vampieren-dochter, maar waar haal je in godsnaam het bloed vandaan? Lees hier de serierecensie van Let the Right One In.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vader en dochter
Deze serie volgt een 12-jarig meisje Eleanor Kane dat een gesloten leven leidt nadat ze in een vampier is veranderd en alleen in staat is om 's nachts uit te gaan. Haar vader, Mark genaamd, doet zijn best om haar de minimale hoeveelheid menselijk bloed te geven die ze nodig heeft om in leven te blijven.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,1

Deze recensie is gebaseerd op de eerste drie afleveringen van Let the Right One In

Deze serie is geïnspireerd door de bestverkochte roman uit 2004 van John Ajvide Lindqvist en de ijzersterke Zweedse verfilming Låt den rätte komma in uit 2008. In 2010 verscheen een - iets minder goede - Amerikaanse remake, Let Me In. Nu doen de Amerikanen het nog eens, maar nu in serievorm. Is het ook geslaagd? Liefhebbers van vampieren, duisternis, moord en drama zitten goed, want de afleveringen zijn meeslepend genoeg om door te kijken. De cast maakt veel goed met de sympatieke acteur Demián Bichir in de hoofdrol. Toch is de serie Let the Right One In een vrij overbodige remake, maar als je het verhaal niet kent is het zeker het kijken waard. Drie sterren.

Cast
Naast Demián Bichir (The Grudge) en Madison Taylor Baez (Selena: The Series) zijn ook Anika Noni Rose (Dreamgirls), Ian Foreman (The Holiday Switch), Zeljko Ivanek (The Last Duel), Grace Gummer (Mr. Robot), Jacob Buster (Just Let Go) en Nick Stahl (Terminator 3: Rise of the Machines). Deze serie is gemaakt door regisseur Seith Mann en showrunner Andrew Hinderaker.

Bron: Showtime

Vanaf 9 oktober 2022 is de serie Let the Right One In te zien op SkyShowtime. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 45 minuten. De eerste drie afleveringen zijn nu beschikbaar en wekelijks volgen er meer. Vanaf 25 oktober is SkyShowtime te zien in Nederland.

Actuele video's

Meer actuele video's