Nieuwe reeks De Klimaatkar begint maandag met minister Rob Jetten

Nieuwe reeks De Klimaatkar begint maandag met minister Rob Jetten
Rutger Castricum praat over klimaatcrisis

Kijktip :

De programmering van de publieke omroep staat deze week in het teken van het klimaat en de opwarming van de aarde. Zelfs een sceptische omroep als PowNed draagt bij met een nieuw seizoen van De Klimaatkar, waarin Rutger Castricum prominente gasten ontvangt in zijn 'taxi'.

De Klimaatkar met Rob Jetten gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Discussie
Naar aanleiding van de klimaattop in Egypte, rijdt Rutger Castricum zijn taxi weer uit. Met dit seizoen veel aandacht voor misschien wel de heetste hangijzers van afgelopen jaar: de stikstof- en energiecrisis. De vraag of er wel of niet iets aan de hand is, zijn we wel voorbij, maar over de oplossingen valt nog wel te discussiëren. Rutger Castricum stapt daarom opnieuw in zijn ‘taxi’ voor een goed gesprek met zijn bijrijders.

Rob Jetten
Elke aflevering ontvangt hij een andere gast met wie hij de klimaatcrisis bespreekt. Rutger stelt vraagtekens bij het doordrammen van sommige oplossingen om de klimaatcrisis te lijf te gaan, wil weten hoe zijn gasten aankijken tegen het klimaatbeleid, wat zij zélf doen en geeft ze een paar minuten de rol van minister van Klimaat. In de eerste aflevering is Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, te gast.

De nieuwe reeks van De Klimaatkar is van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november dagelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Klimaatkar terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's