Serierecensie: Earthstorm is imponerende natuurdocumentaire op Netflix

Serierecensie: Earthstorm is imponerende natuurdocumentaire op Netflix
Over tornado's, vulkanen, orkanen en aardbevingen

Film :

Vanaf 27 oktober is de documentaire Earthstorm te zien op Netflix. In vier afleveringen wordt zeer overzichtelijk de gigantische gevaren van klimaatverandering voorgeschotelt, in vier afleveringen met elk een thema. Tornado's, vulkanen, orkanen en aardbevingen staan op het programma. Lees hier de serierecensie van Earthstorm.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Van Orkaan Ida tot San Andreas breuklijn
Stormjagers, overlevenden, slachtoffers en eerstehulpverleners vertellen over hun schrijnende ervaringen met vulkanen, tornado's, orkanen en alles verwoestende aardbevingen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,1

De makers van Earthstorm informeren de kijker uitgebreid door aan het begin van elke aflevering in te gaan op de wetenschappelijke aspecten van deze bijzondere natuurverschijnselen. Hoe ontstaat een orkaan of een aardbeving en wat zijn de gevolgen ervan? Vooral de derde aflevering maakt grote indruk als een alles verwoestende tsunami Japan treft. Van de onheilspellende vertelstem wordt je wat onrustig, maar toch is deze productie het kijken waard. Met beelden van supervulkanen en supertyfoons met verhalen van mensen die het nog na kunnen vertellen zetten je aan het denken. Vooral dat we Moeder Aarde moeten redden wat er nog te redden valt. Drieënhalve ster.

Cast
Deze productie is geregisseerd door Adam Brown, Tim Lambert en James Morgan.

De serie 'Earthstorm' met in de eerste aflevering een alles verwoestende tornado in het plaatje Mayfield, Amerika.

Vanaf 27 oktober 2022 is serie Earthstorm te zien op Netflix. Deze serie bevat 4 afleveringen van 42 tot 49 minuten. Genre: documentaire, wetenschap, natuur.

Actuele video's

Meer actuele video's