AZ - SC Dnipro-1 live op tv (Conference League)

AZ - SC Dnipro-1 live op tv (Conference League)
Strijd om de eerste plaats

Sport :

Donderdag (3 november) staat de laatste speelronde in de groepsfase van de Conference League op het programma. In Groep E neemt koploper AZ het op tegen het Oekraïense SC Dnipro-1. Het duel is vanaf 18.45 uur live te zien op ESPN.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - SC Dnipro-1

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Groepswinst
De wedstrijd kent slechts één inzet: de groepswinst. Zowel AZ als SC Dnipro-1 heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde. Momenteel gaan de Alkmaarders aan de leiding met twaalf punten uit vijf wedstrijden, Dnipro-1 heeft tot dusver tien punten verzameld. Bij een overwinning of een gelijkspel is AZ dus verzekerd van de groepswinst.

Eerdere ontmoeting
De wedstrijd tussen SC Dnipro-1 en AZ vormde op 8 september ook het startschot voor de groepsfase. Het duel werd vanwege de oorlog in Oekraïne gespeeld in Slowakije, waar AZ dankzij een treffer van Dani de Wit met 0-1 won. Daarna volgden overwinningen op FC Vaduz (4-1 en 1-2) en een overwinning (3-2) en nederlaag (1-0) tegen Apollon Limassol.

De wedstrijd AZ - SC Dnipro-1 is donderdag 3 november om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV