Serierecensie: The Winchesters is soapachtig avontuur vol shapeshifters en demonen

Serierecensie: The Winchesters is soapachtig avontuur vol shapeshifters en demonen
Supernatural spin-off met Drake Rodger en Meg Donnelly

Film :

Sinds 1 november staan de eerste drie afleveringen van The Winchesters op HBO Max. Het duistere feest van Halloween hebben we net achter de rug, maar HBO Max verzorgt de afterparty! Lees hier de serierecensie van The Winchesters.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

A Supernatural love story
Het epische, onvertelde liefdesverhaal over hoe John en Mary Winchester elkaar ontmoetten en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde, maar de hele wereld te redden.

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste 3 afleveringen van The Winchesters.

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,7

De populaire serie Supernatural heeft een opvolger gevonden na meerdere pogingen een spin-off te maken: The Winchesters. De doelgroep gaat als het goed is genieten van deze soapachtige serie die eigenlijk niet HBO Max-waardig is. In de jaren negentig waren we hier helemaal oké mee geweest, maar nu is het zonde van je tijd. De special effects zijn zeer matig, de schrikeffecten erg laf en de sets zijn duidelijk in een studio gefilmd. Ook de cast bakt er weinig van, met voorgelezen en matige dialogen, gemixt met zielige deuntjes die ons constant naar de emo-hoek drijven. Kortom, er is een doelgroep voor maar zelfs die lopen gillend weg. En dat is niet van de schrik maar van ellende. Anderhalve ster.

Cast
Naast Meg Donnelly (Z-O-M-B-I-E-S) en Drake Rodger (The In Between) zijn ook Nida Khurshid (Ikarus) en Jojo Fleites te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Jensen Ackles (Supernatural).

Acteur Drake Rodger, Meg Donnelly, Nida Khurshid en Jojo Fleites in de serie 'The Winchesters'

Vanaf 1 november 2022 zijn de eerste drie afleveringen van The Winchesters te zien op HBO Max. Wekelijks volgen er meer. Deze serie bevat 13 afleveringen van ongeveer 40 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's