Ajax - PSV live op tv (topper Eredivisie)

Ajax - PSV live op tv (topper Eredivisie)
Wedstrijd in dertiende speelronde

Sport :

Op zondag 6 november spelen Ajax en PSV in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Alfred Schreuder zit uiteraard niet in zijn beste vorm met de ploeg: de Amsterdammers moeten het doen met een plek in de tussenronde van de Europa League. In de Eredivisie is de koppositie nog wel steeds voor Ajax, maar bij een verlies in deze wedstrijd kunnen zowel PSV, AZ, FC Twente en Feyenoord over hen heen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij blijft met een punt minder en een wedstrijd meer best wel aardig bij de koppositie: bij een overwinning in deze wedstrijd kunnen de Eindhovenaren gewoon de winterkampioen worden.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 15.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - PSV is zondag 6 november om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's