Nieuw seizoen #Ajouad vanaf donderdag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen #Ajouad vanaf donderdag te zien op NPO 3
Ajouad El Miloudi duikt in actuele onderwerpen

Kijktip :

In het tweede seizoen van #Ajouad, vanaf donderdag te zien op NPO 3, duikt presentator Ajouad El Miloudi opnieuw in actuele onderwerpen die soms controversieel zijn, maar waar in ieder geval de meningen over uiteenlopen. In een nieuwe driedelige serie met steeds een ander thema onderzoekt hij vooroordelen, ideeën en levenswijzen.

#Ajouad gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Cancelen
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat de 'cancel culture' centraal. We cancelen er lustig op los. Iedereen kan inmiddels wel een lijstje namen noemen van mensen die 'gecanceld' zijn. Al liggen de incidenten en beschuldigingen ver uit elkaar, allemaal hebben ze zich sociaal gezien ongewenst gedragen en zijn ze geroyeerd, geschrapt, gecensureerd, geboycot of afgedankt.

Gevolgen
Sommigen zijn zelfs al druk bezig met hun rehabilitatie. Ajouad verkent de redenen om te cancelen en laat zien wat de effecten en gevolgen zijn. Voor voorvechters van het vrije woord, voor fans, voor kunstenaars, voor een reputatiemanager en de gecancelden zelf. Met onder anderen Herman Brusselmans, Valentijn de Hingh, Thomas Dekker en Marco Borsato-imitator Jos Cové.

Het nieuwe seizoen van #Ajouad is vanaf donderdag 10 november wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's