Vanavond op tv: nieuwe dramaseries Good Sam en Ordinary Joe op Net5

Vanavond op tv: nieuwe dramaseries Good Sam en Ordinary Joe op Net5
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 november

Kijktip :

Vanavond komt Net5 met niet één, maar twee gloednieuwe dramaseries. Achtereenvolgens kunnen serieliefhebbers genieten van Good Sam en Ordinary Joe. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Volle Zalen: Adelheid Roosen

NPO 2
20:25 uur

In een nieuwe aflevering van Volle Zalen ontmoet presentator Cornald Maas de bekende theaterpersoonlijkheid Adelheid Roosen. Roosen geeft met haar theatervoorstellingen een stem aan hen die zelden worden gehoord, zoals in haar zogeheten 'wijksafari's' - locatietheater waarbij de bewoners zelf een rol spelen in de voorstelling. Ze vonden al plaats in de Amsterdamse Bijlmer, in de wijk Utrecht Overvecht en in Mexico. Nu gaat Adelheid Roosen ervoor naar Tanger, Marokko, en Volle Zalen reist met haar mee.

Start: Good Sam

NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond is het eerste (en enige) seizoen van de Amerikaanse medische dramaserie Good Sam te zien op Net5. In de serie volgen we dr. Sam Griffith. We strijken neer in het Lakeshore Sentinel Hospital. Daar gebeurt een verschrikkelijk incident: dr. Rob "Griff" Griffith wordt neergeschoten en belandt in een coma. Zes maanden later neemt zijn dochter Sam de afdeling chirurgie van haar vader over.

Thriller: Prisoners

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de fantastische misdaadthriller Prisoners te zien. Keller Dover is een toegewijde echtgenoot en vader. Wanneer zijn dochtertje en haar vriendin ontvoerd worden, komt de zelfverzekerde agent Loki aan het hoofd van het onderzoek te staan. Loki vindt al snel een verdachte, maar moet hem vrijlaten wegens gebrek aan bewijs. Keller is echter overtuigd van zijn schuld en gaat zelf achter hem aan.

Start: Ordinary Joe

NET 5
21:25 uur

Na de première van de nieuwe medische dramaserie Good Sam is vanavond nóg een nieuwe serie te zien op Net5. In Ordinary Joe volgen we Joe Kimbreau, die na zijn afstuderen een grote beslissing moet nemen die naar drie zeer verschillende paden leidt. Na zijn afstuderen heeft Joe Kimbreau drie opties: met zijn familie uit eten gaan, met zijn vriendin Jenny naar het strand gaan, of de aantrekkelijke medestudente Amy mee uitvragen. Deze keuzes leiden allemaal tot een andere uitkomst en die mogelijke uitkomsten worden gevolgd in de serie, die tien jaar vooruit springt in de tijd.

Nieuw: Kanaal Sociaal

NPO 2
22:20 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe documentaireserie Kanaal Sociaal te zien op NPO 2. In deze serie volgen we vijf mantelzorgers in Deventer. Zijn we bereid ons leven drastisch anders vorm te geven als iemand onze hulp nodig heeft? Een belangrijke vraag, want iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met mantelzorg. In Deventer runt de zestigjarige Ria Mol het lokale radioprogramma Kanaal Sociaal, waarin ze de mensen in haar stad wegwijs maakt in het overbelaste zorgsysteem.

Terug: Lauren!

NPO 3
22:55 uur

Presentatrice Lauren Verster is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Lauren!, het reportageprogramma waarin ze à la Louis Theroux kennismaakt met bijzondere mensen en hen volgt in hun dagelijks leven. Het nieuwe seizoen begint in de Amerikaanse staat Californië, waar Lauren bij de wietnonnen verblijft. Op het eerste gezicht zijn het echte, traditioneel geklede nonnen met hun rituelen, maar dat zijn ze verre van. Ze geloven niet zozeer in God, maar in de helende kracht van wiet.

Actuele video's

Meer actuele video's