IJslandse misdaadserie Black Sands vanaf zaterdag te zien op Canvas

IJslandse misdaadserie Black Sands vanaf zaterdag te zien op Canvas
Elke week een dubbele aflevering

Kijktip :

Zaterdag (12 november) gaat de IJslandse misdaadserie Black Sands (originele titel: Svörtu sandar) van start op Canvas. De Vlaamse zender heeft elke zaterdagavond twee afleveringen op het programma staan. In de serie volgen we rechercheur Aníta Elínardóttir.

Ex-geliefde
Rechercheur Aníta keert na vijftien jaar terug naar haar geboorteplaats. Ze heeft geen zin in het weerzien met de mensen die ze al die tijd heeft ontweken, onder wie haar eigen moeder. Onderweg naar daar wordt ze opgeroepen omdat er een lichaam is gevonden in Glerarsandar. Daar ontmoet ze een oude vriend, nieuwe collega en ex-geliefde.

Gewond meisje
Wanneer er een gewond meisje opduikt, heeft dat gevolgen voor het onderzoek naar de dode toerist. Maar het gebrek aan ambitie en de ondermaatse werkethiek van de politie bemoeilijkt de zaak. Aníta haalt de banden aan met haar naasten, maar de relatie met haar moeder blijft gespannen. Elín hoopt dat het feest die avond daar verandering in zal brengen.

De misdaadserie Black Sands is vanaf zaterdag 12 november wekelijks om 20.40 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's