Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1)

Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1)

Bekijk de trailer van <em>Flikken Rotterdam</em> seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Vanaf vrijdag 26 augustus is het gloednieuwe, zesde seizoen van de misdaadserie Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. In deze spin-off van Flikken Maastricht volgen we het politiekorps in de tweede stad van ons land. Hoofdrollen zijn er voor onder anderen Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel en Ortál Vriend. Hoewel uit de trailer weinig duidelijk wordt over de verhaallijnen in het nieuwe seizoen, belooft het wel weer spectaculair én gewelddadig te worden. Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.
Serie :
Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1)

Vanaf vrijdag 26 augustus is het gloednieuwe, zesde seizoen van de misdaadserie Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. In deze spin-off van Flikken Maastricht volgen we het politiekorps in de tweede stad van ons land. Hoofdrollen zijn er voor onder anderen Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel en Ortál Vriend. Hoewel uit de trailer weinig duidelijk wordt over de verhaallijnen in het nieuwe seizoen, belooft het wel weer spectaculair én gewelddadig te worden.

Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV