Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1)

Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1)

Bekijk de trailer van <em>Flikken Rotterdam</em> seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Vanaf vrijdag 26 augustus is het gloednieuwe, zesde seizoen van de misdaadserie Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. In deze spin-off van Flikken Maastricht volgen we het politiekorps in de tweede stad van ons land. Hoofdrollen zijn er voor onder anderen Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel en Ortál Vriend. Hoewel uit de trailer weinig duidelijk wordt over de verhaallijnen in het nieuwe seizoen, belooft het wel weer spectaculair én gewelddadig te worden. Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Acteurs Flikken Rotterdam enthousiast over seizoen 5 Bekijk deze video » Vanavond in Flikken Rotterdam: Esther en Dries zwaar in de problemen Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1)

Vanaf vrijdag 26 augustus is het gloednieuwe, zesde seizoen van de misdaadserie Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. In deze spin-off van Flikken Maastricht volgen we het politiekorps in de tweede stad van ons land. Hoofdrollen zijn er voor onder anderen Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel en Ortál Vriend. Hoewel uit de trailer weinig duidelijk wordt over de verhaallijnen in het nieuwe seizoen, belooft het wel weer spectaculair én gewelddadig te worden.

Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV