Recensie: Balle Perdue 2 brengt nog meer crashende auto's en ultieme wraak

Recensie: Balle Perdue 2 brengt nog meer crashende auto's en ultieme wraak
Nu in de top 10 van Netflix

Film :

Vanaf 10 november is de film Balle perdue 2 (Engelse titel: Lost Bullet 2) te zien op Netflix. In 2020 was het eerste deel al een bescheiden succes op de streamingdienst en nu trappen we het gaspedaal nog even harder in. Lino is terug en wil wraak. Lees hier de filmrecensie van Balle perdue 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Na de dood van Charras namen Lino en Julia het over en vormden ze de nieuwe verdovende eenheid. Vastbesloten om de moordenaars van zijn broer en zijn mentor te vinden, zet Lino zijn brute jacht voort en laat niemand hem in de weg lopen.

Acteur Alban Lenoir (Lino) in de film 'Balle perdue 2'

Lees hier onze filmrecensie van Balle perdue, het eerste deel dus.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 63% | IMDb ★ 6,3

Het Franse antwoord op films als The Fast and the Furious en John Wick gaat verder in een direct vervolg op actiefilm Balle Perdue uit 2020. De keiharde actieheld Lino staat op uit zijn ziekenhuisbed, trekt een politie uniform aan en springt weer in een supersnelle bolide voor een degelijke actiefilm vol wilde achtervolgingen en explosieve confrontaties. Toch brengt deze film - opnieuw - weinig nieuws onder de Franse zon. Een wraakfilm zoals er zoveel andere films zijn, met wel iets meer budget als de vorige film. Vooral in het tweede deel van deze film begrijpen de makers wat de kijker wil zien: vonkenregens, crashende auto's en fijne actie met een bloedstollende vecht- en schietfinale als toetje. Drie sterren.

Cast
Naast Alban Lenoir (Erased) en Sébastien Lalanne (Notre-Dame on Fire) zijn ook Stéfi Celma (Antigang) en Diego Martín (Velvet) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Guillaume Pierret (Golden Moustache).

Vanaf 10 november 2022 is de film Balle Perdue 2 te zien op Netflix. Genre: actie, drama, thriller. Tijdsduur: 98 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's