Dinsdag 15 november in Volle Zalen: cabaretier Peter Pannekoek

Dinsdag 15 november in Volle Zalen: cabaretier Peter Pannekoek
Cornald Maas in gesprek met cabaretier

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, dinsdag 15 november te zien op NPO 2, gaat presentator Cornald Maas op bezoek bij één van de populairste cabaretiers van ons land: Peter Pannekoek. Hij heeft niet alleen succes met zijn cabaretvoorstellingen; Pannekoek is ook een vast gezicht op televisie.

Volle Zalen met Peter Pannekoek gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Toomler
Peter Pannekoek nodigt Cornald Maas uit in comedyclub Toomler. Daar waar zijn eerste optredens plaatsvonden, memoreert hij aan zijn auditie. Volle Zalen volgt de populaire cabaretier onder meer achter de schermen van zijn nieuwe cabaretvoorstelling DNA en keert met hem terug naar Hilversum, de stad waar hij al op jonge leeftijd werd geconfronteerd met de eindigheid van het leven.

Dit was het nieuws
Pannekoek timmert al sinds 2006 stevig aan de weg in cabaretland, maar in 2014 verkreeg hij voor het eerst landelijke bekendheid door zijn weekafsluiter in De wereld draait door. Daarna ging het snel: zijn voorstellingen Zacht van binnen en Later was alles beter werden uitstekend ontvangen door recensenten en sinds 2017 is Pannekoek vast panellid in Dit was het nieuws.

Volle Zalen is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle Zalen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV