Voetbaldocumentaire Voor de aftrap dinsdag te zien op België Eén

Voetbaldocumentaire Voor de aftrap dinsdag te zien op België Eén
Portret van Belgische bondscoach Roberto Martínez

Kijktip :

Het WK voetbal in Qatar staat voor de deur en ook onze zuiderburen zijn er weer bij. België zal opnieuw met een ijzersterke selectie afreizen naar het toernooi. Dinsdag (15 november) is op België Eén de documentaire Voor de aftrap te zien.

Bondscoach
De documentaire Voor de aftrap schetst een portret van Roberto Martínez. Hij is inmiddels al zes jaar de bondscoach van de Belgen en onder zijn leiding werden de Rode Duivels derde op het WK voetbal van 2018 in Rusland. Dat is nog altijd een teleurstellend resultaat, want de 'gouden generatie' met onder anderen Kevin de Bruyne, Eden Hazard en Thibaut Courtois lijkt zonder lege handen te blijven...

Voorbereiding
Voor de aftrap laat zien hoe de Rode Duivels zich voorbereiden op het WK in Qatar, maar de minzame Catalaan Martínez doet zoveel meer voor het Belgische voetbal. Hij installeerde een hypermoderne manier van werken op alle niveau's en in elke tak van de voetbalbond. Hoe en met wie doet hij dat? En, misschien nog belangrijker: kunnen de Belgen dit jaar wél wereldkampioen worden?

De documentaire Voor de aftrap is dinsdag 15 november om 21.30 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's