Tv-recensie: Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte maakt reis waar zelfs Kuifje jaloers op is

Tv-recensie: Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte maakt reis waar zelfs Kuifje jaloers op is
Ruud Gullit als geschiedenisdocent

Film :

Vanaf 11 november staat Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte op Prime Video. Natuurlijk kennen we Ruud Gullit als de voetballer die er mede voor zorgde dat het Nederlands elftal in 1988 Europees kampioen werd. Nu zien we de voetballer, coach en analist ook eens van een andere kant, in een programma die de titel van een goed Kuifje verhaal zou kunnen hebben. Lees hier de recensie van Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte .

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Een echte droomreis
Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte.

Ruud Gullit in 'Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte'. Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv
Als je van het bestaan van deze serie nog niet kende, heb je of weinig tv gekeken, of onder een steen geleefd. Ruud was de laatste weken overal. En met een goede reden: De mysteries van het Oude Egypte is een serie waar je in ieder geval aan moet zijn begonnen. Ruud komt gek genoeg overal binnen en met zijn karakteristieke "Hi, I'm Ruud" lukt het hem ook om zelfs de meest nors kijkende Egyptenaar om zijn vinger te winden. Misschien hebben de jongens van de podcast Televisië een klein beetje geholpen bij het opwarmen van het publiek voor deze serie, maar we kunnen de conclusie van de heren alleen maar delen: Ruud Gullit is misschien wel de beste geschiedenisdocent die er is.

Vanaf 11 november 2022 is Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte te streamen op Prime Video. Genre: documentaire. Aantal afleveringen: 6. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's