Vanavond op tv: laatste aflevering The Walking Dead, docuserie Verloren kinderen

Vanavond op tv: laatste aflevering The Walking Dead, docuserie Verloren kinderen
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 november

Kijktip :

Na de wedstrijd Senegal - Nederland (17.00 uur) gaat het WK voetbal vanavond verder met de wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Wales. Verder onder meer de allerlaatste aflevering van The Walking Dead en de docuserie Verloren kinderen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Verenigde Staten - Wales (WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Vanaf 19.25 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Verenigde Staten - Wales in Groep B van het WK voetbal in Qatar. De landen in deze groep zijn zeer aan elkaar gewaagd en dus zal het een spannende strijd worden. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Het nationale voetbalelftal van de Verenigde Staten was van het WK van 1990 tot en met het WK van 2014 een vaste waarde op het mondiale eindtoernooi, maar behoorde in 2018 tot de grote afwezigen. Wales vertrouwt nog steeds op de kwaliteiten van Gareth Bale.

Nieuw: De invasie van België

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe, avontuurlijke spelprogramma De invasie van België beginnen tien Bekende Nederlanders aan een welhaast onmogelijke uitdaging: België binnenvallen en het land inlijven bij Nederland. Bekende Vlamingen komen in verzet en roepen de hele Vlaamse bevolking op de Nederlanders aan te geven. De mysterieuze opdrachtgever 'De Kolonel' geeft tien BN'ers de taak België binnen te vallen met maar één doel: de Nederlandse vlag hijsen en het land claimen. Die vlag moeten ze verdienen door zware opdrachten uit te voeren waarbij de Belgen op de kast worden gejaagd.

Avonturenfilm: Back to the Future

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de filmklassieker Back to the Future te zien. Marty McFly reist terug naar 1955 met een tot tijdmachine omgebouwde DeLorean van Doc Emmett Brown. Hij zorgt er per ongeluk voor dat zijn moeder verliefd op hem wordt in plaats van op zijn vader. Om ervoor te zorgen dat hij nog geboren zal worden, moet hij ze weer verliefd op elkaar laten worden. Ondertussen moet hij ook nog met hulp van de Doc uit 1955 een weg terug naar de toekomst vinden.

Fantasyfilm: Harry Potter and the Goblet of Fire

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de prachtige fantasyfilm Harry Potter and the Goblet of Fire uit. Harry Potter gaat zijn vierde schooljaar in op de magische school Zweinstein, waar dit jaar het belangrijke internationale Toverschool-toernooi wordt gehouden. Deze competitie is alleen voor de oudere en ervaren tovenaarsstudenten, maar toch komt Harry's naam boven als een van de deelnemers. Harry weet niet hoe dit mogelijk is, maar wordt toch gedwongen om mee te doen.

Slot: The Walking Dead

FOX
22:00 uur

Vanavond komt er een einde aan een tijdperk. Op de Amerikaanse seriezender FOX is de allerlaatste aflevering van de horrorserie The Walking Dead te zien. Deze serie groeide in het afgelopen decennium uit tot één van de populairste tv-producties aller tijden. In dit laatste seizoen van The Walking Dead keerden de helden terug om te vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper-aanval, terwijl anderen vechten tegen Moeder Natuur in Alexandrië.

Nieuw: Verloren kinderen

NPO 3
22:10 uur

De nieuwe documentaireserie Verloren kinderen toont de verhalen achter de meer dan 80.000 kinderen in Nederland die opgroeien in zogenoemde probleemgezinnen. De kinderen en ouders in deze vierdelige serie laten zien wat een opeenstapeling van allerlei sociale, psychische en financiële problemen met je doet. In de eerste aflevering van Verloren kinderen maken we kennis met drie probleemgezinnen.

Docu: Moeders

NPO 2
22:20 uur

Vanavond is de IDFA-documentaire Moeders te zien op NPO 2. Hierin vertellen vier moeders hoe hun zoon door foute vrienden, een trauma of intimidatie door een bende in crimineel vaarwater terechtkwam. Vaak zijn de vergrijpen klein en is de betrokkenheid van hun zonen niet bewezen... En soms zijn ze zelfs alleen getuige van een misdaad. De Top400-behandeling die de gemeente Amsterdam hen opdringt, brengt ze echter van de regen in de drup. De moeders worden gegijzeld door een bureaucratie die hun gezinsleven volledig ontwricht.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV