Zien: Noa Vahle staat te koukleumen in stadion in Qatar, 'gasprijs maakt niet uit hier'

Zien: Noa Vahle staat te koukleumen in stadion in Qatar, 'gasprijs maakt niet uit hier'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Noa Vahle</em> staat te koukleumen in stadion in <em>Qatar</em>, 'gasprijs maakt niet uit hier' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is namens het team van De Oranjewinter afgereisd naar Qatar om verslag te doen van de ontwikkelingen aldaar. Haar eerste bijdrage kwam vanuit het stadion waar het Nederlands elftal vanmiddag (maandag 21 november) de eerste wedstrijd tegen Senegal speelt - maar dat was geen pretje voor Noa. De airconditioning stond namelijk voluit te loeien, waardoor haar zomerse kleding nogal uit de toon viel. Sterker nog: Noa stond te koukleumen in Qatar. "Die gasprijs maakt niet uit hier!" grapt ze. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is namens het team van De Oranjewinter afgereisd naar Qatar om verslag te doen van de ontwikkelingen aldaar. Haar eerste bijdrage kwam vanuit het stadion waar het Nederlands elftal vanmiddag (maandag 21 november) de eerste wedstrijd tegen Senegal speelt - maar dat was geen pretje voor Noa. De airconditioning stond namelijk voluit te loeien, waardoor haar zomerse kleding nogal uit de toon viel. Sterker nog: Noa stond te koukleumen in Qatar. "Die gasprijs maakt niet uit hier!" grapt ze.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV