Zaterdag bij RENZE: Nyck de Vries over nieuwe carrière als F1-coureur

Zaterdag bij RENZE: Nyck de Vries over nieuwe carrière als F1-coureur
Dit zijn de gasten van zaterdag 26 november

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. In deze zaterdageditie zal het voornamelijk gaan over het nieuwe Formule 1 seizoen. Misschien voelt dat een beetje vroeg, maar er is een reden voor: Nyck de Vries is te gast! Dit zijn de gasten van zaterdag 26 november.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - zaterdag 26 november

  • Met hoofdrecteur Pieter Klok van De Volkskrant bespreekt Renze de nasleep van het DWDD-artikel, een week na verschijning.
  • De Formule-1 heeft een nieuwe Nederlandse aanwinst en zijn naam is
    Nyck de Vries! Vanavond schuift hij bij ons aan en blikken we vooruit op het nieuwe seizoen, waarin zijn grote droom werkelijkheid wordt. Ook bewonderaars Guido van der Garde en Jan Lammers schuiven aan.
  • Deze week was de One Love-band hét gespreksonderwerp bij het WK voetbal in Qatar. Verschillende landen maakten een statement, en zelfs tientallen Europarlementariërs droegen ‘m. Ontwerper Floor Wesseling en de enige verkoper van de band Roland Heerkens schuiven aan.

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV