Schotse misdaadserie Karen Pirie vanaf zaterdag te zien op NPO 2

Schotse misdaadserie Karen Pirie vanaf zaterdag te zien op NPO 2
Miniserie van drie afleveringen

Kijktip :

Iets meer dan een maand nadat de Schotse miniserie Karen Pirie te zien was bij de Vlaamse publieke omroep, wordt hij uitgezonden op NPO 2. De drie afleveringen van speelfilmlengte draaien om de gelijknamige hoofdpersoon, een detective sergeant bij de politie.

Karen Pirie aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Studenten
St. Andrews, Schotland, 1996. Drie dronken studenten vinden het lichaam van de jonge Rosie Duff, voor dood achtergelaten op het domein van de kathedraal. De enige verdachten zijn de drie studenten die onder haar bloed zitten. 25 jaar later is de moordzaak het onderwerp van een provocatieve podcast en wordt DS Karen Pirie onverwacht aangewezen om de zaak op zich te nemen.

Geheim
Het wordt duidelijk dat Rosie een geheim met zich meedroeg dat het mysterie rond de zaak zou kunnen onthullen. Wanneer er nieuw bewijs komt dat een van de studenten verdacht maakt, gaat Karen de verdachte achterna om zijn versie van de feiten te horen. Kan deze gruwelijke moordzaak eindelijk worden opgelost?

De misdaadserie Karen Pirie is vanaf zaterdag 3 december wekelijks rond 22.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Karen Pirie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV