Tineke de Nooij over haar blunder met drugs: 'Nachtmerrie van elke cokesnuiver'

Tineke de Nooij over haar blunder met drugs: 'Nachtmerrie van elke cokesnuiver'

<em>Tineke de Nooij</em> over haar blunder met drugs: 'Nachtmerrie van elke cokesnuiver' Tineke de Nooij was niet vies van een leuk feestje en vertelt bij Shownieuws een mooie anekdote. Tineke zat in een auto waar drugs werd gepresenteerd, maar zij zorgde voor per ongeluk voor ‘de nachtmerrie van elke cokesnuiver’… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Tineke de Nooij na 8 maanden pensioen terug op de radio: "Ik schaam me kapot" Bekijk deze video » Binnenkijken bij: Tineke de Nooij in het Rosa Spier Huis (video) Bekijk deze video » Sterren op het Doek met Tineke de Nooij: "Ik begin een nieuw leven" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 26 april om 11:18

Tineke de Nooij was niet vies van een leuk feestje en vertelt bij Shownieuws een mooie anekdote. Tineke zat in een auto waar drugs werd gepresenteerd, maar zij zorgde voor per ongeluk voor ‘de nachtmerrie van elke cokesnuiver’…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's