Yvonne Coldeweijer gaat alleen nog maar 'juicen' voor select publiek (video)

Yvonne Coldeweijer gaat alleen nog maar 'juicen' voor select publiek (video)

Donderdag 25 april om 22:19

Yvonne Coldeweijer gaat niet meer 'juicen' voor een groot publiek, maar voor 'een kleine, exclusieve club mensen'. Dat kondigde Coldeweijer donderdag aan op haar Instagram-account. Eerder liet ze al weten dat ze 'groot nieuws' zou hebben. Haar volgers moeten vanaf nu bijna 9 euro per maand betalen.

Ontvolgd
Coldeweijer kondigde een week geleden aan dat zij groot nieuws zou hebben op donderdagavond om 19.00 uur. Dit is bij een aantal van haar volgers alleen in het verkeerde keelgat geschoten want ze is al door ruim 15 duizend mensen ontvolgd. Zij hadden verwacht dat er échte juice was.

Bekijk de video van Shownieuws over de bevalling van Yvonne Coldeweijer van eind vorig jaar hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Yvonne Coldeweijer</em> gaat alleen nog maar 'juicen' voor select publiek (video) Yvonne Coldeweijer gaat niet meer 'juicen' voor een groot publiek, maar voor 'een kleine, exclusieve club mensen'. Dat kondigde Coldeweijer donderdag aan op haar Instagram-account. Eerder liet ze al weten dat ze 'groot nieuws' zou hebben. Haar volgers moeten vanaf nu bijna 9 euro per maand betalen. OntvolgdColdeweijer kondigde een week geleden aan dat zij groot nieuws zou hebben op donderdagavond om 19.00 uur. Dit is bij een aantal van haar volgers alleen in het verkeerde keelgat geschoten want ze is al door ruim 15 duizend mensen ontvolgd. Zij hadden verwacht dat er échte juice was. Bekijk de video van Shownieuws over de bevalling van Yvonne Coldeweijer van eind vorig jaar hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Yvonne Coldeweijer gaat alleen nog maar 'juicen' voor select publiek (video)

Actuele video's

Meer actuele video's