Vanavond op tv: Argentinië-Kroatië (WK Qatar) & URK!

Vanavond op tv: Argentinië-Kroatië (WK Qatar) & URK!
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 december

Kijktip :

Na de gewonnen kwartfinale tegen Nederland staat nu Kroatië op het programma, voor het Argentinië van Lionel Messi. De WK-wedstrijd is vanavond vanaf 20:00 uur te zien op NPO1. Niet-voetbalfans kunnen terecht op SBS6 voor URK! of op NPO2 voor het slot van Kanaal Sociaal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Argentinië - Kroatië (halve finale WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

De kwartfinales liggen achter ons en er zijn nog vier teams over op het wereldkampioenschap: dinsdag staat het Zuid-Amerikaanse temperament van Argentinië tegenover het stugge voetbal van Kroatië. De halve finale is dinsdag om 20.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Misdaadfilm: Motherless Brooklyn

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 kun je maandagavond genieten van de misdaadfilm Motherless Brooklyn.

Verhaal
In het New York van de jaren vijftig probeert een eenzame privédetective, die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette ,de moord op zijn mentor en enige vriend op te lossen. Gewapend met slechts een paar aanwijzingen en de krachtige wil van zijn obsessieve geest, ontrafelt Lionel goedbewaarde geheimen die het lot van de hele stad in stand houden.

Urk!: Teun en Greetje naar Parijs

SBS 6
20:30 uur

Het is wel een URK!-tafereeltje waar we naar uit kunnen kijken: Teun Föhn neemt Greetje mee naar de meest romantische stad van Europa: Parijs. Voor Greetje een droom en voor Teun een manier om zijn business een beetje op te krikken.

Slot: Kanaal Sociaal

NPO 2
22:19 uur

Vanavond is de laatste aflevering van Kanaal Sociaal te zien. Nederland kent meer dan vijf miljoen mantelzorgers en dat worden er in de toekomst alleen maar meer. Of we het willen of niet, mantelzorg is de hoeksteen van ons zorgsysteem.

Laatste
In de laatste aflevering van de documentaireserie zien we Louise, die stappen zet voor de toekomst van Mees. Mariska probeert haar werk weer op te pakken en Marloes krijgt een hoopvol bericht.

Live: Groot-Brittanië – Nederland (Pro League dames)

Ziggo Sport
23:00 uur

Na het Europees kampioenschap zaalhockey gaat de Hockey Pro League op het veld weer verder. Dinsdag spelen de dames om 23.00 uur tegen Groot-Brittanië, waarna de heren om 01.00 uur ook tegen de Britten spelen.

Actuele video's

Meer actuele video's