Recensie: Poker Face is misdaadthriller waarin potje poker wreed verstoord wordt

Recensie: Poker Face is misdaadthriller waarin potje poker wreed verstoord wordt
Met Russell Crowe, Liam Hemsworth en Elsa Pataky

Film :

Vanaf 5 januari is de film Poker Face te zien in de Nederlandse bioscopen. Een echt Australische pokerfeest met acteur Russell Crowe voor de camera en in de regisseursstoel. Hij wil erg veel met deze productie, maar verliest uiteindelijk alles. Lees hier de filmrecensie van Poker Face.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jake Foley
Tech-miljardair en gokker Jake Foley (Russel Crowe) nodigt zijn vrienden uit voor een pokeravond waarbij ze meer geld kunnen winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het echter wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen... hun grote geheimen.

Acteur Russell Crowe (Jake Foley) in de film 'Poker Face'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 5,1

We kennen acteur Russell Crowe natuurlijk uit de legendarische film Gladiator en recent nog in de aardige thriller Unhinged. Nu gaan we pokeren met vrienden in een verhaal dat maar niet van de grond komt. Poker Face wil veel zijn, maar maakt uiteindelijk alles maar half af. Het script is rommelig en verhaallijnen lopen dood. Het spel poker inclusief de three of a kinds en royal flush wordt (bijna) niet gespeeld. Uiteindelijk gaat de film naar een soort van kluchterige finale waar inbrekers het feestje verstoren. Crowe brengt nog wel een beetje filmmagie op het witte doek, maar dat is in dit geval niet genoeg. Twee sterren.

Cast
Naast Russell Crowe (Unhinged) en Liam Hemsworth (Killerman) zijn ook RZA (American Gangster), Aden Young (Killer Elite), Steve Bastoni (Him), Elsa Pataky (Interceptor), Molly Grace (To All the Boys: Always and Forever) en Daniel MacPherson (Strike Back). Deze productie is geregisseerd door Russell Crowe (The Water Diviner).

Vanaf 5 januari 2023 is de film Poker Face te zien in de bioscopen. Genre: misdaad, drama, thriller. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's