Start van tiende (jubileum)seizoen Heel Holland Bakt is zondag te zien op NPO 1

Start van tiende (jubileum)seizoen Heel Holland Bakt is zondag te zien op NPO 1
Thema is 'tiende seizoen'

Kijktip :

Komende zondag (19 december) start het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt. In het tiende seizoen van het programma, dat uit Engeland is overgenomen, zien we André van Duin en de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer terug en maken we kennis met tien nieuwe bakkers. Elke zondag kun je het programma weer zien, vanaf 20.25 uur op NPO 1.

Heel Holland Bakt gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
Het thema van de eerste aflevering is 'tienjarig jubileum'. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de 'leadertaart'.

De tekst gaat verder onder deze video's

Martine
Natuurlijk mag in het jubileumseizoen oud-presentatrice Martine Bijl niet ontbreken. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. De bakkers sluiten de aflevering feestelijk af met een heus tien jaar Heel Holland Bakt 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker?

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf 18 december elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's