Donderdag in Op1: terugblik op het politieke jaar 2022 met de fractievoorzitters van de coalitie

Donderdag in Op1: terugblik op het politieke jaar 2022 met de fractievoorzitters van de coalitie
De gasten van donderdag 15 december

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 15 december.

Lees verder onder de video's.


Onderwerpen Op1 van donderdag 15 december

  • Nooit eerder werd een Netflix documentaire in de eerste week meer bekeken dan het eerste deel van Harry & Meghan. En waar het koppel zich in deel één nog enigszins op de vlakte hield, laten ze in deel twee meer het achterste van hun tong zien. Hoe wordt er in het Verenigd Koninkrijk gereageerd? Correspondent Lia van Bekhoven vertelt het vanavond bij Op1.

  • Zeker drie deelnemers van Spoorloos zijn gekoppeld aan de verkeerde biologische ouders, meldt de KRO-NCRV vandaag. Een van hen is Barbara Quee. Inmiddels heeft de in Colombia geboren vrouw haar moeder gevonden. Vanavond schuift ze samen met Fiona Teggatz, die mismatches helpt hun echte ouders te vinden, aan bij Op1.

  • Na maanden lang onderhandelen kwam in januari dan toch het kabinet-Rutte IV. Een kabinet dat met de onder andere stijgende gasprijzen, de inflatie, maatschappelijke onrust door het stikstofbeleid en ministers die thuis opgezocht worden veel voor de kiezen kreeg. Wat ging er goed en wat kon er beter? Vanavond in Op1 blikken we met fractievoorzitters van de coalitie Sophie Hermans (VVD), Jan Paternotte (D66), Pieter Heerma (CDA) en Gert-Jan Segers (CU) terug op het politieke jaar 2022.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's