E.T. the Extra-Terrestrial van Steven Spielberg zie je 26 december (Tweede Kerstdag) op Net5

E.T. the Extra-Terrestrial van Steven Spielberg zie je 26 december (Tweede Kerstdag) op Net5
Dit meesterwerk mag je niet missen

Film :

Gelukkig komt elk jaar deze magistrale familiefilm met een traan terug op de Nederlandse televisie. De kersttijd is dan natuurlijk een goed idee om misschien wel 's werelds bekendste alien terug te laten komen. Ook nieuwe generaties mogen dit niet missen. Op 26 december is de film E.T. the Extra-Terrestrial te zien op Net5.

Bekijk hier de 10 beste films van regisseur Steven Spielberg.

'E.T. Phone Home'
De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een bosrijke en afgelegen buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott en het wezentje schrikken zich eerst te pletter, maar sluiten dan een bijzondere vriendschap.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Regelmatig maakt Spielberg een heerlijke feelgoodfilm voor het hele gezin. In 1982 zorgde hij voor volle bioscopen met het avontuur E.T. the Extra-Terrestrial. Hierin vindt een jong knaapje een alien in zijn slaapkamer en al snel worden de twee de beste vrienden. Hun vriendschap wordt echter bedreigd door de 'grote mensenwereld', want de autoriteiten doen er alles aan om E.T. te vangen. Sentimenteel, fantasierijk en fenomenaal gefilmd: E.T. the Extra-Terrestrial werd in 1983 genomineerd voor maar liefst negen Oscars, en won er vier. Tweede Kerstdag is E.T. the Extra-Terrestrial te zien op Net5.

Cast
Naast Henry Thomas (To All the Boys: Always and Forever) en Drew Barrymore (A Castle for Christmas) is ook Dee Wallace (Forever Love) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Steven Spielberg (The Fabelmans).

Bron: United International Pictures

E.T. the Extra-Terrestrial wordt op IMDb beoordeeld met een 7,9 en is op 26 december om 11.15 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, sciencefiction, familie. Tijdsduur: 115 minuten. Bekijk hier waar je de film E.T. the Extra-Terrestrial kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV