Eindejaarsspecial Tv kijker van het jaar met Tijl en Luuk dinsdag te zien op RTL 4

Eindejaarsspecial Tv kijker van het jaar met Tijl en Luuk dinsdag te zien op RTL 4
Wie weet er het meeste over tv?

Kijktip :

Tegelijk met De quiz van het jaar op SBS6 zendt ook RTL 4 een quiz uit, namelijk De tv kijker van het jaar. In deze show gaan Luuk Ikink en Tijl Beckand op zoek naar de allerbeste tv kijker van dit jaar: wie weet er het meeste over dit tv-jaar?

De TV-Kijker van het Jaar gemist? Kijk de volledige uitzending terug via Gids.tv.

'Tv kijker' van het jaar
Een deelnemersveld van honderd tv-kijkers strijden in de studio om de titel 'tv kijker van het jaar'. Wie weet er het meeste over dit tv-jaar? Wie weet er bijvoorbeeld nog wie de winnaar was van De slimste mens? En op welke locatie maakte Op1 dit jaar de meest besproken talkshow van het jaar?

Voor de buis
Luuk Ikink en Tijl Beckand, die zelf dit jaar de nodige uren tv hebben gemaakt op RTL 4, gaan dit jaar op zoek naar de kijker die uren voor de buis heeft doorgebracht en hiervan het meest ook nog onthouden heeft. Honderd geselecteerde kandidaten in de studio gaan proberen te bewijzen dat zij het meeste hebben onthouden.

De TV Kijker van het Jaar is op dinsdag 27 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kijker van het Jaar terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's