Serierecensie: Gannibal is Japans en verontrustend gruwelen op Disney+

Serierecensie: Gannibal is Japans en verontrustend gruwelen op Disney+
Met Yuya Yagira en Riho Yoshioka

Film :

Vanaf 28 december is de serie Gannibal te zien op Disney+. Liefhebbers van horror en mysterie kunnen hun lol op met deze typische Japanse serie, waarin kannibalisme de rode draad is. Lees hier de serierecensie van Gannibal.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Daigo Agawa
Na het veroorzaken van een duister incident neemt politieagent Daigo Agawa zijn vrouw en dochter mee naar het afgelegen dorp Kuge. Het lijkt de perfecte plek om bij te komen, ondanks de mysterieuze verdwijning van de vorige agent die daar was gestationeerd. Op een dag wordt het lichaam van een oude vrouw gevonden op de berg. De familie Goto zegt dat ze is aangevallen door een grote beer, maar Daigo ziet een menselijke beet.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,5

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen van Gannibal

De serie Gannibal is geproduceerd door onder andere Teruhisa Yamamoto, die in 2022 een Oscar won in de categorie Beste Internationale Film met Drive My Car (2021). De hoge kwaliteit, het spannende plot, de verontrustende sfeer, de enge personages en prachtige cinematografie vallen op in de eerste twee afleveringen. De special effects (vooral de aanval van de beren) hebben we in andere films en series beter gezien, maar zijn nergens storend. Zoals de titel al doet vermoeden: we gaan mensen eten. Laat Hannibal Lecter het maar niet horen. Voor nu drieënhalve ster.

Cast
Naast Yuya Yagira (Gift of Fire) en Riho Yoshioka (Her Blue Sky) is ook onder andere Show Kasamatsu (Tokyo Vice) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Tatsuya Iwakura en Teruhisa Yamamoto (Sakura Hime).

Acteur Yuya Yagira (Agent Daigo Agawa) in de serie 'Gannibal'

Vanaf 28 december 2022 zijn de eerste twee afleveringen van Gannibal te zien op Disney+. Elke woensdag volgt een nieuwe aflevering. Genre: horror, science fiction, mysterie. Aantal afleveringen: 7.

Actuele video's

Meer actuele video's