Donderdag in Jinek: Davina Michelle blikt terug op 2022 en zingt haar nieuwe single ‘Heartbeat’

Donderdag in Jinek: Davina Michelle blikt terug op 2022 en zingt haar nieuwe single ‘Heartbeat’
De gasten van donderdag 5 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 5 januari.

Lees verder onder de video's.


De gasten van Jinek op donderdag 5 januari

  • Davina Michelle is één van de meest succesvolle artiesten van ons land. Vanavond blikken we terug op haar succesvolle 2022 en ze zingt haar nieuwe single ‘Heartbeat’ live aan tafel!

  • Een mogelijke miljoenenschat doet het Betuwse dorpje Ommeren al dagen op de grondvesten schudden. Horecaondernemer Roy Faber uit Haarlem ging op zoek. Maar de schatten liggen niet alleen verstopt in Gelderland. Maritiem archeoloog Martijn Manders kent alle verhalen!

  • Het is wetenschappers gelukt om de levens van muizen met 60 procent te verlengen. Kan dit ook bij mensen? En hoe zorgen we er voor dat onze goede voornemens ook echt zorgen voor een gezonder en langer leven? Hoogleraar Andrea Maier vertelt er vanavond over in Jinek!

  • In zijn podcast onderzoekt techjournalist Daniël Verlaan ongelooflijke verhalen die online spelen. Zo sprak hij onder andere met de 25-jarige Noëlla Peters. Haar ex nam haar hele digitale leven over en verspreidde naaktbeelden van haar. Vanavond schuiven ze samen aan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's