Vanavond op tv: karamel-aflevering Heel Holland Bakt en nieuwe RTL4-quiz The Floor

Vanavond op tv: karamel-aflevering Heel Holland Bakt en nieuwe RTL4-quiz The Floor
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 januari

Kijktip :

Zondagavond kunnen we genieten van alweer de vierde aflevering van Heel Holland Bakt van het jubileumseizoen, met in deze aflevering als thema: karamel. Verder zie je de nieuwe quiz The Floor met Edson da Graça op RTL4. Voor de filmliefhebber is het tweede deel van de The Lord of the Rings-trilogie te zien op NET5. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: NOS Studio Sport Eredivisie

NPO 1
18:59 uur

De Eredivisie is terug na een extra lange pauze vanwege de tussenkomst van het WK voetbal in Qatar. Deze zondag is er uiteraard weer een uitgebreide samenvatting te zien van alle zondagwedstrijden. Uiteraard is er een uitgebreide samenvatting te zien van winterkampioen Feyenoord, die het opneemt tegen FC Utrecht. Ook zien we Ajax tegen NEC en de wedstrijden Cambuur - FC Volendam en Excelsior - FC Groningen.

Korte samenvattingen
Ook zijn er weer korte samenvattingen te zien van de wedstrijden die eerder dit weekend hebben plaatsgevonden:

  • FC Twente - FC Emmen (vrijdag)
  • RKC Waalwijk - sc Heerenveen
  • AZ - Vitesse
  • Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
  • PSV - Sparta Rotterdam

Fantasyepos: Lord of the Rings: The Two Towers

NET 5
20:00 uur

De hobbits Frodo en Sam trekken verder richting Mordor om hun taak, het vernietigen van de machtige Ene Ring waar de slechte Sauron naar op zoek is, te volbrengen. Daarbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek.

Nieuw: The Floor

RTL 4
20:05 uur

Honderd quizliefhebber en kandidaten, honderdduizend euro als prijzengeld en een gigantische LED-vloer: dat zijn de ingrediënten van The Floor, de nieuwe marathonquiz van RTL 4 die komende zondag start. Honderd kandidaten nemen het tegen elkaar op in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Het doel van The Floor? De gehele vloer veroveren! Wie weet het meest over elke categorie, weet als enige over te blijven, verovert de hele vloer en loopt weg met een ton? Onder leiding van presentator Edson da Graça nemen kandidaten het tegen elkaar op. Elk van de 100 deelnemers heeft diens eigen categorie waarvan diegene denkt veel te weten. Wie aan de beurt is, daagt een tegenstander uit een aangrenzend vlak uit.

Heel Holland Bakt: karamel als basis

NPO 1
20:23 uur

In de vierde aflevering strijden de zeven overgebleven thuisbakkers om hun plekje in de tent. Deze week staat karamel centraal: een ingrediënt dat steeds belagrijker wordt voor bakkers. De zeven overgebleven bakkers starten met de signatuuropdracht; ze moeten een tarte tatin maken op basis van karamel. De technische opdracht is deze week het maken van babbelaars. Tijd voor babbels is er overigens niet in de tent, want er moet een gigantisch spektakelstuk worden neergezet. Dat spektakelstuk wordt zoeter dan zoet: een croque-en-bouche met suikerspin.

Terug: Stegeman op de Bres

SBS 6
22:00 uur

Zondag is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de bres. In het zesde seizoen van de serie krijgt Alberto weer een hoop voor zijn kiezen. Zo begint hij zondag in de autohandel. Alberto springt op de bres voor twee autohandelaren. Zij zijn allebei al lange tijd een auto kwijt. De auto's blijken te zijn verduisterd door dezelfde man. Hij noemt zich Martijn, maar hij heet in werkelijkheid Arjan. Arjan is een zeer beruchte oplichter die al jaren voor veel ellende zorgt. Deze Arjan liegt en bedriegt. Alberto probeert de auto's terug te halen en gaat op jacht naar de oplichter.

Cabaret: Freek de Jonge - de schreef

NPO 2
22:10 uur

Freek de Jonge speelde de laatste tijd alweer zijn negentigste show, getiteld De schreef. Van stilzitten wil De Jonge dan ook niets weten: hij lijkt zelf productiever dan ooit. De Jonge speelt in zijn 90ste voorstelling een oudere heer die zich staande probeert te houden in een steeds gekker wordende wereld. Wars van wetten en conventies zal hij liever barsten dan buigen. Speelt hij eigenlijk wel een rol, of is dit een goede weergave van zijn eigen persoonlijkheid? Hij is in ieder geval nog altijd even scherp, en steekt hij zijn kritische mening niet onder stoelen of banken.

Actuele video's

Meer actuele video's