Laatste deel Over mijn lijk de reünie is woensdag 11 januari te zien op NPO 1

Laatste deel Over mijn lijk de reünie is woensdag 11 januari te zien op NPO 1
Tim Hofman blikt terug met ongeneeslijk zieke jongeren en familie

Kijktip :

Het is altijd een bijzonder emotioneel moment voor de presentator, de families, de kijkers en de jonge ongeneeslijk zieke mensen zelf: de reünie, ofwel de terugblikaflevering van Over mijn lijk. Dit jaar blikken ze samen met Tim Hofman terug op het jaar dat achter hen ligt. Het tweede deel van Over mijn lijk de reünie wordt woensdag 11 januari uitgezonden op NPO 1

Over mijn lijk gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gelachen
Hoe gaat het ten tijde van de reünie met ze? Hoe hebben ze de afleveringen beleefd? Wat heeft indruk gemaakt en hebben ze tijdens het kijken van de afleveringen van dit seizoen ook gelachen? Dat zijn allemaal vragen die tijdens de gezellige maar emotionele reünie de revue gaan passeren.

Slecht nieuws
Irene en Roy kregen beiden pas geleden nog slecht nieuws in het ziekenhuis. Hoe gaan ze daar mee om? Bij Francis stabiliseert de hersentumor, net als bij Jip, die stiekem zelfs een beetje naar de toekomst durft te kijken. Met de families van de overleden Kiki en Patrick wordt teruggekeken naar de heftige periode die achter ze ligt.

De reünie van Over mijn lijk is op woensdag 11 januari om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV