PSV - FC Groningen live op tv (Eredivisie)

PSV - FC Groningen live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 21ste speelronde

Sport :

Op zaterdag 11 februari spelen PSV en FC Groningen in de eenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Groningen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij staat nog maar op vier punten van koploper Feyenoord en één punt achter Ajax. In de laatste vijf wedstrijden haalde PSV echter maar acht punten, waar er natuurlijk de volle vijftien punten mogelijk waren. Een lekkere overwinning zou niet mis zijn en het is natuurlijk heel goed mogelijk: tegenstander FC Groningen staat op degraderen en haalde in de laatste vijf wedstrijden slechts één punt: wel tegen titelkandidaat FC Twente.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN, aansluitend vind daar de bekerloting plaats. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Groningen is zaterdag 11 februari om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's