De IJsmeesters: een koud kunstje is zondag 12 februari terug met een nieuw seizoen

De IJsmeesters: een koud kunstje is zondag 12 februari terug met een nieuw seizoen
IJskunstenaars gaan los met kettingzaag

Kijktip :

Viktor Brand is terug met een nieuw seizoen van De IJsmeesters: een koud kunstje. Zes ervaren ijskunstenaars nemen het ook dit seizoen weer tegen elkaar op in Siberische omstandigheden en met een kettingzaag in de hand. Wie is de allerbeste? Dat zie je vanaf zondag 12 februari bij SBS6.

IJsmeesters: een koud kunstje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

IJsatelier
In het programma krijgen de ijskunstenaars iedere aflevering twee opdrachten voorgeschoteld. Een kleine opdracht in de buitenlucht en een grote opdracht in het ijsatelier. In de finale staan drie overgebleven kandidaten tegenover elkaar die strijden om de titel IJsmeester 2023.

BN'ers
We zien dit seizoen meer bekende gezichten. In de tweede aflevering doen de ijskunstenaars namelijk een duo-opdracht. Zij worden gekoppeld aan een BN’er die aan hun zijde aan de slag gaat met het bewerken van sneeuw. Carolina Dijkhuizen, Emma Wortelboer, John de Bever, Iris Rulkens en Jordi Huirne gaan deze uitdaging aan.

Het nieuwe seizoen van IJsmeesters: een koud kunstje is vanaf zondag 12 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: een koud kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's