Nieuwe reeks docuserie Carnavalshart start dinsdag 14 februari op NPO 2

Nieuwe reeks docuserie Carnavalshart start dinsdag 14 februari op NPO 2
Verhalen uit zuidelijke hart van carnavalsland

Kijktip :

Het feest van de zotheid, hossen en zingen tot je schor bent: de Carnavalsvierders kunnen weer helemaal los dit jaar. NPO 2 volgt vanaf dinsdag 14 februari voor de derde keer op rij dan ook weer de carnavalsdocuspecial Carnavalshart, waarin bijzondere vieringen centraal staan.

Carnavalshart aflevering 1 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Liefde
In vier afleveringen worden ontroerende, hartverwarmende, vrolijke en muzikale verhalen verteld uit het zuidelijke hart van carnavalsland. Zo vertellen in deze serie onder meer oud-Heel Holland Bakt winnaar Cas Wolters en modejournalist Cécile Narinx over hun liefde voor het Carnavalsfeest

Eerste aflevering
In de eerste aflevering staat onder meer de Brabantse plaats Oosterhout centraal. Daar heeft het carnaval sinds een paar jaar een Afrikaans tintje. Sam Dutchy is een muzikale Nigeriaan, die via zijn Oosterhoutse vrouw het Brabantse worstenbroodje en het carnaval leert kennen. Zijn eerste muzikale kraker heet 'Worstenbroodje'. Reden voor de Oosterhoutse carnavalsvereniging om samen met Sam het liedje op tape te zetten.

Het nieuwe seizoen van Carnavalshart is van dinsdag 14 februari tot en met vrijdag 17 februari om 18.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Carnavalshart terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's