Ajax - Union Berlin live op tv en online (tussenronde Europa League)

Ajax - Union Berlin live op tv en online (tussenronde Europa League)
Gaan Amsterdammers Europees door?

Sport :

De Amsterdammers haalden de volgende ronde van de Champions League dit jaar niet en daarom zijn ze veroordeeld tot de tussenronde voor de Europa League. Ze spelen de belangrijke wedstrijd voor Europees lijfsbehoud tegen het Duitse Union Berlin. De heenwedstrijd is donderdag 16 februari om 18.45 uur te zien op Veronica en ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Union Berlin

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nieuwe trainer
Onder de nieuwe trainer John Heitinga gaan de hoofdstedelingen natuurlijk proberen om verder te komen in het Europese toernooi. In de Champions League wonnen ze onder Alfred Schreuder twee keer: met 4-0 in eigen huis tegen de Rangers en uit met 1-3 tegen de Schotten. Echter zal voor de meeste fans de 1-6 in eigen huis tegen Napoli meer in het geheugen liggen. Tijd om dat weg te spoelen.

Verrassing
Ze nemen het op tegen de grote verrassing in Duitsland op dit moment: Union Berlin staat tweede met een punt achter het grote Bayern München. In de Europa League werd vier keer gewonnen: twee keer van Malmö FF en één keer van zowel Braga als Union St. Gilloise. Ze werden achter laatstgenoemden tweede in de poule en mogen daarom in de tussenronde een plek in de eindronde proberen te versieren.

De heenwedstrijd Ajax - Union Berlin is op donderdag 16 februari om 18.45 uur te zien op Veronica en ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's