Romantiek op Disney+: deze films zie je op Valentijnsdag 2023

Romantiek op Disney+: deze films zie je op Valentijnsdag 2023
Met Fire of Love en meer

Film :

Dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag. Met een heuse Valentijnsdag-collectie heeft streamingdienst Disney+ een gouden bibliotheek vol romantische films en prachtige animatiefilms. Gids.tv heeft drie films en documentaire uit gezocht die prima passen bij het feest van de liefde.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Été 85 (2020)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6.9

Bron: Diaphana Distribution
Aan de Normandische kust van de jaren '80 is de zomervakantie net van start gegaan. Twee jongens beleven een bijzondere vriendschap. Zal deze langer duren dan de zomer van '85? Een Franse romantische dramafilm met Félix Lefebvre en Benjamin Voisin in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Été 85 nog meer kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van de film Été 85

West Side Story (2021)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 7,2

Bron: 20th Century Studios
In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars aller grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee worden verliefd op elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot. Een Steven Spielberg-parel met Rachel Zegler en Ansel Elgort in de hoofdrol. Lees hier waar je de film West Side Story kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van de film West Side Story

Fire of Love (2022)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,6

Bron: National Geographic Documentary Films
De meest hartverwarmste liefdesverhaal ooit. De onverschrokken wetenschappers en geliefden Katia en Maurice Krafft stierven in een vulkanische explosie terwijl ze precies deden wat hen samenbracht: de mysteries van vulkanen ontrafelen door de meest explosieve beelden ooit vastgelegd te maken. Bijzondere documentaire over echte liefde. Lees hier waar je de film Fire of Love kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van de documentaire Fire of Love

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Bekijk hier welke films er in de bioscopen draaien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV