Recensie: in Winnie the Pooh: Blood and Honey wordt kindervriend een lugubere moordmachine

Recensie: in Winnie the Pooh: Blood and Honey wordt kindervriend een lugubere moordmachine
Culthorror met veel bloed en borsten

Film :

Vanaf 16 februari is de film Winnie the Pooh: Blood and Honey te zien in de bioscopen. Het Honderd Bunderbos is niet meer die vredelievende plek waar liefde altijd aanwezig is. Lees hier de filmrecensie van Winnie the Pooh: Blood and Honey

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"This ain't no bedtime story"
Winnie de Poeh en en vriend Knorretje worden in de steek gelaten door Christopher Robin. Christopher gaat namelijk naar de universiteit. Hierdoor worden zijn twee voormalige vrienden gek, agressief en zelfs moordlustig. De twee veranderen dan ook in gevaarlijke monsters en zijn niet alleen opzoek naar honing.

Bron: MovieCompany

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 4,7

Op 1 januari 2022 verliep na 95 jaar de copyright op het eerste boek en moest Disney haar zo geliefde en schattige beer laten gaan. Dit wist debuterend regisseur Rhys Frake-Waterfield ook, en hij is ook nog lang niet klaar: hij wil naast Winnie de Poeh ook Peter Pan (Peter Pan's Neverland Nightmare) en Bambi (Bambi: The Reckoning) onder handen nemen. Daar kan je vraagtekens bij zetten, maar het kwaad is met Winnie the Pooh: Blood and Honey nu toch al geschied. Laat de logica los en maak je klaar voor slecht acteerwerk en matige dialogen. Een echte B-film die net niet zo slecht is dat het alsnog goed wordt. Niet alles is rampzalig aan deze productie, die goed gekeken heeft naar andere films in het horrorgenre. De bloederige special effects zijn leuk gedaan en de muziek maakt uiteindelijk de film. Groot voordeel: met 84 minuten ben je snel weer thuis. Anderhalve ster.

Cast
Naast Gillian Broderick (Alive) en Craig David Dowsett (The House That Zombies Built) zijn ook Chris Cordell (Crocodile Vengeance), Paula Coiz (Toothfairy 5) en Mark Haldor (Game of Love) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield (Peter Pan's Neverland Nightmare).

Vanaf 16 februari is de film Winnie the Pooh: Blood and Honey te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: horror. Tijdsduur: 84 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's