Serierecensie: Dear Edward is dramaserie over enige overlevende van vliegtuigcrash

Serierecensie: Dear Edward is dramaserie over enige overlevende van vliegtuigcrash
Met Colin O'Brien, Taylor Schilling en Connie Britton

Film :

Vanaf 3 februari is de serie Dear Edward te zien op Apple TV+. Dramaseries en films over vliegtuigrampen zijn er in overvloed. Dit verhaal over nabestaanden die hun geliefden, familie en vrienden moeten missen is waardig en hartverscheurend. Lees hier de serierecensie van Dear Edward.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Edward Adler
Een twaalfjarig jongetje Edward overleeft als enige een vliegtuigramp. Samen met andere betrokkenen start hij een zoektocht naar belangrijke antwoorden. Er ontstaan onverwachte vriendschappen, liefde en gemeenschappen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,4

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste vijf afleveringen van Dear Edward.

Deze Amerikaanse dramaserie is gebaseerd op het boek van Ann Napolitano. Het verhaal gaat over nabestaanden die na groot verlies van koers moeten veranderen. Dear Edward gaat over rouwen en dood, maar vooral over leven. Met prachtige rollen voor aanstormend talent Colin O'Brien en een uitstekende Connie Britton als rijke huisvrouw die haar man moet missen, die grote geheimen en ellende heeft achtergelaten. Ook de soundtrack, met onder andere George Ezra en Bruce Springsteen, is een schot in de roos. Het drama in sommige scenès is niet altijd subtiel en de reacties ook niet altijd, maar desalniettemin houdt de serie je aandacht wel vast. Zakdoeken gereed, want die zal je zeker nodig hebben. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Colin O'Brien (Wonka) en Taylor Schilling (Argo) zijn ook Carter Hudson (Snowfall), Connie Britton (Dirty John), Amy Forsyth (CODA) en Eva Ariel Binder (Stillwater) te zien in deze serie. Deze productie is onder andere gemaakt door David Boyd (Queen of the South).

Acteur Colin O'Brien (Edward) en Taylor Schilling (Lacey) in de serie 'Dear Edward'

Vanaf 3 februari 2023 is de serie Dear Edward te zien op Apple TV+. Genre: drama. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Er zijn nu vijf afleveringen beschikbaar, elke vrijdag volgt er een nieuwe aflevering.

Actuele video's

Meer actuele video's