Internazionale - FC Porto live op tv (achtste finale Champions League)

Internazionale - FC Porto live op tv (achtste finale Champions League)
Italianen willen een ronde verder

Sport :

Woensdag staat de nummer twee van de Italiaanse competitie tegenover de nummer twee van de Portugeze competitie: beiden hebben ze nog een concurrent die het net iets beter doet - en overigens ook achtste finalist van de Champions League zijn - maar toch willen ze ook beiden een ronde verder. De heenwedstrijd tussen Internazionale en Porto is woensdag 22 februari om 21.00 uur te zien bij RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Internazionale - FC Porto

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Inzaghi
Inter Milaan moest het in hun poule afleggen tegen het oppermachtige Bayern München, waarvan ze twee keer verloren. Toch stuntte de ploeg van oud-voetballer (en broer van icoon Filippo) Simone Inzaghi door FC Barcelona te verbannen naar de tussenronde van de Europa League. Kunnen de Italianen nog een ronde verder komen?

Porto
FC Porto staat na 21 gespeelde wedstrijden met 51 punten dus tweede in de Portugese Liga Portugal. Ze werden eerste in hun Champions League poule, maar verloren wel twee keer: in de eerste wedstrijd van Atletico Madrid (1-2) en de tweede van Club Brugge (0-4).

De heenwedstrijd Internazionale - FC Porto is op woensdag 22 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's