Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: finale en onthulling Mol zijn in zicht

Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: finale en onthulling Mol zijn in zicht
Nog drie kandidaten en een Mol in het spel

Kijktip :

Na het vertrek van Anke afgelopen week zijn er nog drie kandidaten én een Mol over in het spel. Zitten ze een klein beetje goed of hebben ze nog totaal geen idee? Ze hebben nog twee afleveringen om daar achter te komen en zaterdag 25 februari staat er weer van alles op het programma.

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eén doel
De kans dat de kandidaten elkaar gaan sparen in deze aflevering is heel klein: het is alle ballen op jezelf. Iedereen heeft maar één doel: het geldbedrag dat in de pot zit binnenhalen en het programma winnen. Er is maar één deelnemer die dat doel niet heeft: de Mol natuurlijk. Zaterdag gaan de BN'ers op safari en lasergamen, wellicht worden ze dan nog iets wijzer en laat de Mol zich een beetje zien.

Jurre Geluk
Het is duidelijk dat Nederland vooral haar ogen gericht heeft op één deelnemer: Jurre Geluk is met 36% van de verdenkingen veruit de meest verdachte. Ranomi (24%), Daniël (21%) en Soy (20%) volgen op redelijk grote afstand.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's