Nieuwe reeks Volle zalen start woensdag 1 maart: terugblik Dotan op trollenschandaal

Nieuwe reeks Volle zalen start woensdag 1 maart: terugblik Dotan op trollenschandaal
Cornald Maas interviewt artiesten

Kijktip :

In het nieuwe seizoen van Volle zalen staan weer vier gloednieuwe Nederlandse artiesten klaar om geïnterviewd te worden. Karin Bloemen, Stef Bos en Willeke van Ammelrooy staan op het programma, maar in de eerste aflevering van woensdag 1 maart gaat Cornald Maas op bezoek bij Dotan.

Volle Zalen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

'Home'
Dotan Harpenau werd geboren in Jeruzalem en brak in 2014 nationaal én internationaal door met het nummer 'Home'. Zijn populariteit kende geen grenzen, totdat bleek dat hij en zijn team gebruikmaakten van nepaccounts. Daarop waren verzonnen verhalen te lezen die het beeld over Dotan positief moesten kleuren, dit werd ook wel het 'trollenschandaal' genoemd.

Mediastorm
Hoe kijkt de zanger terug op de tijd dat hij middelpunt was van een mediastorm? En waar staat hij nu? Cornald Maas volgt de zanger tijdens zijn internationale tournee en komt daardoor onder meer in Keulen en in Milaan.

Het nieuwe seizoen van Volle zalen is vanaf woensdag 1 maart wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's