Zaterdag 4 maart in Wie is de Mol?: wie gaan naar de grote finale?

Zaterdag 4 maart in Wie is de Mol?: wie gaan naar de grote finale?
Nog vier kandidaten in het spel

Kijktip :

Normaliter zitten er in Wie is de Mol? in de op één na laatste aflevering maar drie kandidaten - twee kandidaten en een Mol, eigenlijk - in het spel. Maar als we één ding weten, is dat dit seizoen geen normaal seizoen is. Dus aan het begin van deze aflevering van zaterdag 4 maart zitten er nog gewoon vier kandidaten in het spel.

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vrijstelling
Van wie we in ieder geval weten dat hij de finale gaat halen: Jurre Geluk. Hij heeft in de vorige aflevering een vrijstelling gehaald en hij zal er in de live finale in ieder geval bij zijn. Of de 56% van de Nederlanders die hem verdenken ook gelijk hebben? Dat zien we in deze aflevering nog niet.

Toekomst
Van de andere drie kandidaten is het nog maar de vraag hoeveel van de vragen die ze in de vorige test 'op de toekomst' hebben ingevuld er daadwerkelijk goed zijn. Soy weet in ieder geval dat één van de vragen niet goed is: hij kreeg het niet voor elkaar om Ranomi uit het lasergame spel te schieten.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's