Dinsdag 7 maart in Married at First Sight: welke koppels overleven experiment?

Dinsdag 7 maart in Married at First Sight: welke koppels overleven experiment?
Tijd voor eerste eindgesprekken

Kijktip :

Het veelbesproken koppelsweekend van Married at First Sight is inmiddels alweer voorbij en de stellen maken zich op voor het einde van het liefdesexperiment. We zien in de aflevering van dinsdag 7 maart zelfs al de eerste twee eindgesprekken: gaan de stellen het experiment overleven?

Married At First Sight gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Eindgesprekken
De experts van het programma hopen dat de gesprekken en sessies tijdens het koppelsweekend een positief effect hebben op de beslissingen die de stellen tijdens de eindgesprekken moeten maken. Tegelijkertijd gaat ieder stel dat op het koppelsweekend aanwezig was, huiswaarts om na te denken wat hun besluit gaat worden.

Twee successen?
Vorig jaar konden de experts van Married at First Sight twee successen vieren. Of dat dit jaar ook gaat lukken of misschien wel meer gaat worden, dat gaan we de komende afleveringen zien. Wichian en Loes en Wilfred en François maken deze aflevering al een keuze.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's