Holland Zingt Hazes vrijdagavond live te zien op Videoland: hoe volg je het concert live?

Holland Zingt Hazes vrijdagavond live te zien op Videoland: hoe volg je het concert live?
Hoe kan jij er live bij zijn?

Kijktip :

Op zaterdag 21 januari is het zover: dan kun je ook vanaf je eigen bank en met je eigen drankje in je hand kijken naar het grootste meezingconcert van Nederland: Holland Zingt Hazes. Vanaf 20.30 uur is Videoland er gewoon volledig live bij. Hoe kun je daar naar kijken? Gids.tv geeft het antwoord.

Videoland
Om naar Holland Zingt Hazes te kunnen kijken, heb je een abonnement op streamingdienst Videoland nodig. Heb je deze? Dan kun je inloggen en via deze Videoland-link kom je direct op de goede pagina uit. Je kunt dan direct kijken of streamen met bijvoorbeeld je tv.

De tekst gaat verder onder deze video's

Ziggo Dome
Het is de elfde keer dat Holland Zingt Hazes plaatsvind in de Ziggo Dome. Wie zien tijdens het evenement de langverwachte terugkeer van André Hazes, maar ook OG3NE, Kris Kross Amsterdam, Karsu, Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, Jamai, Samantha Steenwijk en John de Bever zullen dit jaar het grote podium van de Ziggo Dome beklimmen.

Holland Zingt Hazes is op vrijdag 10 maart om 20.30 uur exclusief te zien op Videoland. Bekijk de hoogtepunten van Holland Zingt Hazes ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's