Dinsdag in Op1: Saskia Belleman over advocaten die kroongetuige Nabil B. niet langer bijstaan

Dinsdag in Op1: Saskia Belleman over advocaten die kroongetuige Nabil B. niet langer bijstaan
De gasten van Op1 op dinsdag 14 maart

Kijktip :

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 14 maart.

Lees verder onder de video's

Onderwerpen Op1 van dinsdag 14 maart

  • Hoe kun je iemand in zijn laatste levensfase het beste helpen? Longarts Sander de Hosson vindt dat we leven in een maatschappij waarin het bijna onacceptabel is geworden dat je sterft aan een ziekte. Vanavond vertelt hij samen met patiënte Jannie Oskam waarom het belangrijk is om de dood beter bespreekbaar te maken.

  • Het stikstofdebat beheerste de afgelopen weken de campagne. Fractievoorzitters Esther Ouwehand (PvdD) en Kees van der Staaij (SGP) staan lijnrecht tegenover elkaar en gaan bij Op1 het gesprek aan.Charlotte Nijs van het EenVandaag Opiniepanel peilde welke partijen er op winst of verlies staan en onze politiek verslaggever Thomas van Groningen onderzocht in Borssele het verzet tegen een tweede kerncentrale.

  • Advocaten Peter Schouten en Onno de Jong staan kroongetuige Nabil B. niet langer bij in het liquidatieproces Marengo. Dat zei B. vandaag tijdens een zitting tegen de rechtbank. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was erbij en praat ons vanavond bij.

  • Morgen is het zover: Nederland gaat naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. Directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer dook voor ons de rijke tv-archieven in en neemt beelden mee van opmerkelijke uitslagenavonden.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's