Vanavond op tv: Flikken Maastricht, De Verraders & Tineke Schouten bij André van Duin

Vanavond op tv: Flikken Maastricht, De Verraders & Tineke Schouten bij André van Duin
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 maart

Kijktip :

Is er vanavond sprake van een verzoening in een nieuwe aflevering van De Verraders? In Flikken Maastricht krijgen Floris en Eva te maken met een ontvoering en Tineke Schouten is te zien in Bij Van Duin op de Achterbank. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Eus' Boekenclub: Boekenweek 2023

NPO 2
19:51 uur

Özcan Akyol sluit de Boekenweek feestelijk af met een bijzondere aflevering van zijn programma Eus Boekenclub. Hij ontvangt daarin schrijver en journalist P.F. Thomése en sluit zijn boekenclub af.

De Verraders: verzoening van drie Verraders

RTL 4
20:00 uur

Vorige week probeerde de twee vrouwelijke Verraders hun mede-Verrader Sander af te zetten. Die poging mislukte en daarom moeten de drie zich nu weer verzoenen... gaat dat lukken? Je ziet het vrijdag.

Thrillerfilm: The Invisible Man

NET 5
20:30 uur

Verhaal
Wanneer Cecilia's ex zelfmoord pleegt en haar zijn fortuin nalaat, vermoedt ze dat zijn dood in scène is gezet. Na een reeks dodelijke toevallen, probeert ze te bewijzen dat iemand haar achternazit.

Flikken Maastricht: chantage in chique buurt

NPO 1
20:34 uur

In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht gaan Floris Wolfs en Eva van Dongen naar poepchique buurt in Maastricht, waar ze te maken krijgen met chantage en ontvoering.

Bij Van Duin op de Achterbank: Tineke Schouten

NPO 1
21:32 uur

In de vijfde aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank gaat André met zijn oldtimer naar de grande dame van het Nederlandse cabaret: Tineke Schouten. En dan kan je de nodige muzikale verrassingen verwachten...

Actuele video's

Meer actuele video's